TATABÁNYAI SZC KULTSÁR ISTVÁN
TECHNIKUM ÉS SZAKGIMNÁZIUM
OM: 910006/008

A Kultsár Alapítvány köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik a 2022. évben személyi jövedelemadójuk 1%-át alapítványunk javára ajánlották fel. (303.868 Ft)

Tisztelettel kérjük támogatóinkat, hogy 2023. évi adóbevallásuknál is segítsék Alapítványunk célkitűzéseinek megvalósítását!Adószámunk: 18610893-1-11Ezen kívül szívesen fogadunk mindenféle adományt, támogatást Önöktől, melyek segítik az Alapító Okiratunkba foglalt célok megvalósítását: szociális tevékenység, családsegítés, gyermek-és ifjúságvédelem, egészségmegőrzés, sport, az iskola tárgyi eszköz felszereltségének fejlesztése, ösztöndíj, versenyeken részt vevő tanulók jutalmazása, 24 órás sportnap megrendezése, alapítványi bál, táborok szervezése, közösségi programok.

Kérjük Önöket, ha van lehetőségük, támogassák alapítványunkat, hogy mi is támogathassuk gyermekeiket, tanulóinkat.Folyószámla számunk: 63200030-11033860Nagydiósi Gézáné a könyvtáros a Könyvbarát c. lapban méltatta Kultsárt:
„Őszinte megbecsüléssel kell néznünk erre a kitartó és lelkes emberre, aki végülis többet adott a magyar közművelődésnek, mint sok elismert tehetség tüzijátéka.”

Kultsár a tanár, az író, a hírlapíró, lapalapító, szerkesztő, kiadó, színházszerető, az első irodalmi szalonok megalapítója, a könyvtáralapító, népdal- és néptánc gyűjtő, a MECÉNÁS.

Kérjük támogassák Önök is Kultsár István nevét méltón viselő Alapítványunkat!A Kultsár Alapítvány 2022. évi beszámolója és közhasznúsági jelentése

 

 

 

Copyright © 2020 | Tatabányai SZC Kultsár István Technikum és Szakgimnázium